Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Man Ray fotográfiái - Tárlatvezetés Petrányi Zsolttal


MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ

2018. december 8. 18:00

Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái kiállításunk megnyitóján Petrányi Zsolt, tárlatunk kurátora kalauzolja végig az érdeklődőket 18 órától. A nagy érdeklődésre tekintettel és a tárlatvezetés élvezhetősége érdekében a létszám korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés: a regisztracio@modemart.hu címen.

Kísérlettől a művészetig: Man Ray fotográfiái kiállításunk megnyitóján Petrányi Zsolt, tárlatunk kurátora kalauzolja végig az érdeklődőket 18 órától.

 Belépő: 1000 Ft.

 A nagy érdeklődésre tekintettel és a tárlatvezetés élvezhetősége érdekében a létszám korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés: a regisztracio@modemart.hu címen.

 

A tárlattal bepillantást engedünk a művész korai munkáitól a második világháború után készült alkotásaiig, megismerhetjük önarcképeit és nőkről készített portréit is, melyek sokszor olyan szituációkat mutatnak, amelyek elrugaszkodnak a valóságtól, humorosak, a korabeli művészeti világ inspirációinak elemeit mutatják. A kiállításon a néző nemcsak egy rendkívüli művész gondolkodásmódját és képi vízióját ismerheti meg több mint száz alkotáson keresztül, hanem bepillantást nyerhet a huszadik század első felének játékos, kísérletező művészi attitűdjébe is, ami mindent megengedett, ami a kép megújításához járulhatott hozzá.